AKCIÓK

Vadászlovaglás

Vadászlovaglás

Vadászlovaglás a Balaton-felvidéken

Gyakorlott lovasok számára az őszi vadászlovaglás jelenti a lovaglószezon befejezésének és az új szezon kezdetének méltó megünneplését. E hagyományos lovas program a régi korok lovas vadászatait eleveníti fel, melynek középpontjában ma már nem egy róka, szarvas vagy vaddisznó elejtése, hanem egy mintegy 25 km-es, akadályokkal nehezített terep végiglovaglása áll.

A háromnapos program első napján a lovasok próbalovaglás során megismerkednek, megbarátkoznak lovaikkal, és néhány könnyebb akadályon bizonyíthatják gyakorlottságukat.    

A második nap a vadászlovaglás napja. A vadászruhába öltözött lovasok felsorakoznak, és a szabályok ismertetését követôen a vadászmester irányításával a rókát jelképező lovas után indulnak. Az üldöző csapat elején a vadászmester és két segédje halad, akiket a lovaglás során megelőzni nem szabad. Az útvonal a legszebb és a legérdekesebb tájakon 50-70 cm-es, természetes akadályokon át vezet. Az útvonal felénél a lovasok és lovak szünetet tartanak, a lovasok hangulatos szabadtéri ebédet fogyasztanak el. A vadászlovagláson természetesen a lovasok családtagjai, barátai is részt vehetnek, ők fogaton kísérik a lovascsapatot.

A második szakasz végén a vadászmester jelzésére mintegy 600-800 m-es sima terepen a résztvevők versenyre indulnak a rókát jelképező vezető lovas vállára tűzött rókafarok megszerzéséért. Este vadászvacsora keretében összeül egy “bíróság”, amely ítélkezik a résztvevők felett a lovaglás alatt elkövetett kisebb-nagyobb szabálysértések miatt. A büntetést és bírságot többnyire helyben, a vacsora keretében egyenlítik ki.

Vadászlovas csomag:

  • 2 éjszaka szállás
  • pénteken 1-2 órás lovaglás és vacsora
  • szombaton vadászlovaglás reggelivel, piknik ebéddel, vacsorával
  • vasárnap reggeli
  • Díjmentes szolgáltatások:
    Wellness sziget (szauna, jacuzzi), medence (szezonális), gyermekpancsoló, gyermekjátszótér és homokos röplabda- focipálya, saját parkoló, kerti tűzrakóhely, hajszárító, ventillátor, bababarát szolgáltatásoz
    Szobákban: fürdőköpeny, szaunalepedő, minibár, internet, TV

Ár elátással, szállással és lóbérléssel: 69.900 Ft/fő/2éj
Ár ellátással, szállással, saját lónak boxbérléssel: 59.900 Ft/fő/2éj
Ár ellátással, szállással, lovaskocsin: 49.900 Ft/fő/2éj

A vadászlovaglásra 6-10 fős csoportok jelentkezését várjuk.

Egyéni érdeklődés esetén konkrét dátumokon induló csoportokhoz lehet csatlakozni. Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, hogy érdeklődését elmenthessük és konkrét dátum esetén értesíthessünk Önt.

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés részletek

* : Kitöltése kötelező!