Csapatépítés

Csapatépítés

Rugalmas, családias, egyedi igényekre szabott csapatépítő program

Kedves Szervező! 

Mi tudjuk, hogy egy csapatépítő program szervezésénél két fontos szempont is van:

1.) A szervezés és lebonyolítás gördülékeny, problémamentes legyen - megkönnyítve így a Te dolgodat.

2.) A vezetők és kollégák elégedettek legyenek a végeredménnyel - így Te is elismerést vívhatsz ki és egy sikeres feladatot tudhatsz magad mögött.

Az Equitalnál családias környezetben, természet közelben fogadhatod kollégáidat. A program, a menü egyedi igényekre szabható. Ezek összeállításánál - a Veletek folytatott egyeztetések alapján - figyelembe vesszük az elvárásokat, az időbeosztást, a csapat összetételét és a csapatépítő célját is.

A külsős programok megszervezésében is szívesen segítünk. Éttermi étkezéseink mellett szívesen szervezünk kerti grillpartyt és bográcsgulyást is örömmel készítünk vendégeinknek.


Itt tartózkodásuk alatt kollégáid élvezhetik a wellness szigetünk szolgáltatásait is, mely egy finn szaunát, jacuzzit, kültéri medencét foglal magában, de akár masszázs igénybevételére is lehetőség van.

Célunk, hogy a szervezők teljesen biztosak lehessenek abban, hogy sikert aratnak és kollégáik, vezetőik elégedettek lesznek a szervezett programmal.

A panzió 15 szobaegységében max. 50-55 fő elszállásolására van lehetőség. Az épület 3 részre tagolódik, így - kisebb létszám esetén - megoldható, hogy csapatépítő résztvevői a többi vendégtől elszeparáltan kapjanak szállást.

Tréningek, megbeszélések – akár több csoportban is - éttermünkben, recepciónkon, kertünk különböző pontjain lehetségesek. 

Programlehetőségek:

Lovas kocsis kirándulás

Egy lovas kocsis kirándulás a kellemes ellazulásról és a természetben együtt töltött időről szól. A kirándulás hossza és úti célja igény szerint változtatható. Tehettek egy kellemes árnyas kirándulást a Keszthelyi hegység hűs erdeiben, melynek keretében gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra és a tanúhegyekre. Lovas kocsink indulhat a Szent- György-hegy irányába is, így hatalmas réteken haladtok keresztül a Szigligeti hegy és vár alatt, majd egy borospince látogatáson megpihenve indulhattokk vissza.
Kirándulások időtartam: 1-3 óra, maximális létszám: 20 fő

Borkóstoló

A Balaton-felvidék kitűnő borokat kínál. A Balaton által létrehozott mikroklíma és a vulkánikus vagy meszes talajokon termett borok hihetetlen változatosságot kínálnak a borkedvelő turistáknak. A Keszthelyi hegység dűlőin termett borok könnyű, friss, gyümölcsös nedűk, melyek könnyen fogyaszthatóak bárki számára. A táj legjellegzetesebb bora az Olaszrizling. A gombamód szaporodó pincészetek változatos szortimentet kínálnak.
A helyi, nemesvitai pincészetek, alapvetően családi, kézműves jellegű borászatok. A borkóstolók alkalmával a kitűnő borokat hidegtálas vacsora kíséri. Igény esetén éttermünkben borvacsorát is szervezzük, így a borokhoz illő, több fogásos, meleg vacsorával köthetitek össze a kóstolást.
Időtartam: 2-3 óra, minimum létszám: 10 fő

Barlangtúra

Igazi kihívás és felejthetetlen élmény mindenkinek! 
A fokozottan védett Csodabogyós-barlang Magyarország tízedik, a Dunántúl hatodik leghosszabb barlangja. Eltérően a tömegturizmus számára megnyitott barlangoktól, a látogatók itt nem mindig fognak felegyenesedve járni: néhol csupán négykézláb vagy éppen hason csúszva tudnak haladni. Védősisakban és védő overálban járhatjátok be a barlangot képzett barlangászok vezetésével. 
• Alaptúra: 400 méter, Időtartam: 1,5–2 óra
• Extrém túra: kb. 900 méter, Időtartam: 3,5–4 óra

Disznótoros

(kizárólag: 12.01-02.15. között) Nap indításkor pálinka és forralt bor a zimankó ellen, kontinentális reggeli az alapozáshoz.
Tízórai: friss malacságok: hagymás vér, resztelt máj, friss házi kenyér, gőzölgő tea, forralt bor
Disznótoros ebéd: Házias Orjaleves, Toros káposzta
Napközben: Lovas szánozás vagy kocsizás majd forralt bor és pogácsa
Vacsora: Disznótoros sültes tál: májas és véres hurka, sült kolbász, pecsenye, hagymás tört burgonya, párolt almás káposzta, házi lekvárral töltött kelt tészta
 

Egyéb program lehetsőségek:

  • Íjászati tanfolyam és bemutató: Kollégáid profiktól tanulhatják meg a nyíl és íj kezelését, gyakorlás után pedig házi versenyt rendezhettek.
  • Néptánc bemutató: A vacsora mellé néptánc bemutatót is rendelhetsz külföldi kollégáid számára, sőt interaktív néptánc estet is szervezünk, ahol kollégáid beállhatnak a táncosok közé, akik kitűnő hangulatot teremtenek.
  • Bicikli túra  vagy gyalogtúra a Balatonhoz vagy a tanúhegyekhez, ahol a megérdemelt jutalom a balatoni csobbanás vagy a hűvösben elfogyasztott fröccs egy helyi borospince tövében.
  • Csoportos golfoktatás és házi verseny az Imperial Golf Klubban, mely az Equitaltól 5 kilométerre található.
  • Lövészet a Gyenesdiási lőtéren: koronglövészet, célba lövés gyakorlása, oktatása után kollégáinak szintén házi versenyt rendezhet.
  • Wakeboard, vízisí oktatás és pályabérlés a vonyarcvashegyi Lidó strandon, mely 8 kilométerre található.
  • Hőlégballonozás, mely egy csodálatos kaland mindenkinek: a balatoni naplemente, szőlőkkel tarkított tanúhegyek és a tavon ringó vitorlások látvány a magasból.
  • Vitorlázás: A különböző méretű vitorlások és hosszúságú túrák teljesen csoportra szabhatók. A vitorlások kapitánnyal is bérelhetőek így vitorlás igazolvány nem szükséges.

Szervezz Te is felejthetetlen csapatépítőt kollégáidnak!

Ajánlatkérés