Esküvő

Esküvő

Balatoni esküvő

Esküvő a természetben

Egy esküvő megszervezése nem csak nagy kiadás, hanem sok feladat is. Nehéz mindenki kedvére tenni, úgy hogy a pár eredeti elképzelése is megmaradjon.

Miért ideális helyszín az Equital?

 • Rugalmas hozzáállás: Az egész esküvőt abszolút rugalmasan tudjuk alakítani.
 • Egyedi igényekre szabás: Mindent az egyedi igényekhez igazítunk.
 • A menü összeállítása minden esetben a párral egyeztetve az évszaknak, a létszámnak, az igényeknek megfelelően történik.
 • Magas minőségű szolgáltatások.
 • Professzionális kivitelezés.
 • Természetközeli helyszín.

Az Equitalban kétféle helyszín is rendelkezésre áll a lakodalomhoz: 

 • Éttermünkben 100 főig tudunk helyet biztosítani.
 • A több mint 800 négyzetméter alapterületű fedeles lovardánkban bármekkora méretű lakodalom lebonyolítására mód van.  

Az Equitalnál a természet ölelésében ünnepelhetitek a nagy napot. A polgári szertartás lehet kertünkben vagy halas tavunk mellett.

Az egyházi szertartás helyszíne lehet: a gyönyörű kerttel körülvett, apró, nemesvitai templomban, a pár kilométerre lévő Szent- György-hegyi Lengyel kápolna, a vonyarcvashegyi Szent-Mihály kápolna, vagy a Szigligeti vár tövében található templom.


A szertartásra a párt és koszorús lányaikat - igény esetén – lovas kocsi szállítja. Kollégáink azon fáradoznak, hogy a nagy esemény a lehető legkisebb fáradtságot, de a lehető legszebb emléket jelentse majd az ifjú párnak.

A mi nászajándékunk Nektek:

 • 3 éjszaka szállás reggelivel kétágyas szobában kényeztető bekészítéssel
 • Bőséges svédasztalos büféreggeli házi finomságokkal
 • Romantikus hintózás/ lovaglás kettesben a Keszthelyi-hegység vadregényes erdeiben
 • Üdvözlő ital 
 • Korlátlan wellness használat

Néhány visszajelzés a pároktól, akik nálunk tartották a nagy napot:

"Az esküvőnket felejthetetlen élménnyé tette a csodálatos környezet, az ízletes és igényes ételek, az ételallergiára külön odafigyelve és természetesen a rendkívül segítőkész és kedves személyzet."

Bori és Tomi 2016.

"A vacsorán az ételek csodásak voltak, közben csak azt lehetett hallani, hogy "ezt kóstold meg", " ebből ettél már, semmiképp ne hagyd ki"! A legényfogó leveseteket azóta is többször emlegetik, sőt itthon már nem egyszer meg is kellett főznöm! :D Nagyon sokat jelentett nekünk, hogy a kollégáid ennyire közvetlenek, barátságosak, és figyelmesek voltak velünk és a vendégeinkkel egyaránt ,ezt hajnali 5 órakor ugyanolyan töretlenül, mint az este elején! Semmilyen fennakadást nem tapasztaltunk, minden nagyon gördülékeny, és problémamentes volt, vagy ha mégsem, az hozzánk nem jutott el! :) A vendégeink először nem értették, hogy miért tartjuk ilyen messze az esküvőnket a lakóhelyünktől, de utána többektől csak azt hallottuk, hogy a hely gyönyörű, az Equitalba még mindenképpen visszatérnek, hosszabb-rövidebb családi vakációra, és hogy ilyen szuper esküvőn még nem voltak! Másnap arra a kérdésedre, hogy minden az elképzeléseink szerint alakult-e, csak azt tudtuk válaszolni, hogy nem, annál sokkal jobban sikerült! Ezt ma is így gondoljuk! Mindenkinek ilyen csodálatos és stresszmentes esküvőt kívánunk, mi semmit nem csinálnánk másként, csak azt bánjuk, hogy nem ismételhetjük meg!" 

Dóri és Bence 2016.

Legyen a Ti esküvőtök is egyedi!

Ajánlatkérés