Nyaralás kutyával

Nyaralás kutyával

Nyaralás kutyával a Balatonnál

A hatalmas kert és a környék számtalan lehetőséget kínál a közös játékra és sétákra. Kérjük a gazdikat, hogy ha háziállattal érkeznének, azt előtte minden esetben jelezzék felénk és a házirendünket tanulmányozzák át!

Nemesvita a Balatontól csupán 3 kilométerre taálható, de mégis teljesen eltérő képet mutat, mint a közvetlen parti települések. A csendes, nyugodt környezet, az Equital hatalmas kertje és a környéken található erdők, rétek kítűnő terepet jelentenek azoknak a vendégeknek, akik házi kedvencüket is magukkal szeretnék vinni nyaralásukra.

A Keszthelyi-hegység, a Tapolcai és Káli medence gyönyörű tájai, nyitott területei kítűnő kirándulási célpontok természetkedvelő vendégeinknek.

Kutyás vendégeink számára külön apartmant is kialakítottunk, saját, zárt kerttel, de természetesen az egyéb szobatípusokban is várjuk négylábú barátainkat! . 

Kertes aparatman

A különálló, zárt kerttel rendelkező apartmanban két szoba van. A nappaliban található egy teljesen felszerelt konyhasarok, egy kényelmes kétszemélyes kihúzható kanapé és egy LCD TV. A hálószobában egy franciaágy van. A fürdőszoba zuhanyzós. A konyha felszereltsége: asztal, székek, konyhaszekrény, mosogató, hűtőszekrény, főzőlap, vízforraló, tányérok, poharak, evőeszközök.

A megadott szobaár 4 főre + kutya értendő. Ágyneműt, törölközőt és - felnőttek számára - szauna lepedőt, köntöst készítünk be.

Kérésre babaágyat és babakádat díjmentesen biztosítunk. 

Szobaár reggelivel
Szoba/éj 4 főnek
Kiemelt időszak 45.000 Ft
Szezonon kívül 40.000 Ft

Egyéb szobatípusokban 1 kutya hozható felár ellenében: 1250 Ft/ kutya/ éj áron. 

Kérje ajánlatunkat most!Ajánlatkérés