Kutyabarát szálláshely

Kutyabarát szálláshely

Nyaralás kutyával a Balatonnál

Equital - kutyabarát szállás

A nyaralás idejére sem kell lemondania apró kedvence társaságáról, hiszen előzetes egyeztetéssel őt is vendégül látjuk. A hatalmas kert és a környék számtalan lehetőséget kínál a közös játékra és sétákra. Kérjük a gazdikat, hogy ha háziállattal érkeznének, azt előtte minden esetben jelezzék felénk és a házirendünket tanulmányozzák át!

Nemesvita a Balatontól csupán 3 kilométerre taálható, de mégis teljesen eltérő képet mutat, mint a közvetlen parti települések. A csendes, nyugodt környezet, az Equital hatalmas kertje és a környéken található erdők, rétek kítűnő terepet jelentenek azoknak a vendégeknek, akik házi kedvencüket is magukkal szeretnék vinni nyaralásukra.

A Keszthelyi-hegység, a Tapolcai és Káli medence gyönyörű tájai, nyitott területei kítűnő kirándulási célpontok természetkedvelő vendégeinknek.

A kutyusok gazdáikkal együtt lakhatnak nálunk, így nem kell őket ismerősökre bízni, vagy kutyapanzióba adni.

Kutyás aparatman

A saját kert miatt kifejezetten kutyás vendégeink számára ajánljuk.

A különálló, zárt kerttel rendelkező apartmanban két szoba van. A nappaliban található egy teljesen felszerelt konyhasarok, egy kényelmes kétszemélyes kihúzható kanapé és egy LCD TV. A hálószobában egy franciaágy van. A fürdőszoba zuhanyzós. A konyha felszereltsége: asztal, székek, konyhaszekrény, mosogató, hűtőszekrény, főzőlap, vízforraló, tányérok, poharak, evőeszközök.

A megadott szobaár 4 főre + kutya értendő. Ágyneműt, törölközőt és - felnőttek számára - szauna lepedőt, köntöst készítünk be.

Kérésre babaágyat és babakádat díjmentesen biztosítunk. 

A szobákat három naponta takarítjuk, de kérésre ettől eltérően is lehetséges. Ágyneműcsere hetente.  

Szobaár reggelivel
Szoba/éj 4 főnek
Kiemelt időszak 45.000 Ft
Szezonon kívül 36.000 Ft

Kiemelt időszak: 2016.03.25-28., 2016.05.13-16., 2016.06.15-08.31., 2016.10.28-11.01., 2016.12.26-2017.01.02. és egész évben egy éjszaka foglalása esetén

Fotók és alaprajz nem sokára elérhető!

Egyéb szobatípusokban 1 kutya hozható felár ellenében: 1250 Ft/ kutya/ éj

Kutyás vendégeinknek természetesen azzal kalkulálni kell, hogy kedvenceik az Equitalnál  lovakkal, más kutyusokkal és villanypásztorral is találkozhatnak.